4 tips om soepel te scheiden

Trouwen was iets wat je altijd al had willen doen, je gaat er echt vanuit ging dat het voor het leven is. Natuurlijk trouwt iedereen met die intentie achteraf gezien, alleen hoopt iedereen dat het bij jou net even anders zou zijn…

Huisje boompje beestje

In het begin van de relatie is alles nog nieuw en leuk. Elke stap betekend dan ook dat je met veel energie naar de nieuwe fase in je leven toe gaat leven. Een appartement kopen samen, een kindje krijgen, een tweede huisje met een mooie ruime. Of een viervoeter erbij bijvoorbeeld.

Niet alles is wat het lijkt

Na een aantal jaren met veel plezier gewoond te hebben kom je erachter dat de sleur er in komt. Een partner gaat vreemd, de seks is niet meer aanwezig, of de verliefdheid is gewoonweg over.

Naast het verdriet kom je op dat moment in een proces terecht waar je erg veel dingen moet regelen, zaken waar je totaal geen zin in hebt maar die wel echt moeten gebeuren. Daarbij kun je wel wat hulp gebruiken om de scheiding zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.

1. Online scheiden vanaf €290

Via de website www.scheiden-online.nl kun je erg gemakkelijk je scheiding online snel regelen tegen niet al te hoge kosten. Extra mediation opties en dergelijke, indien nodig, zijn ook via de website overzichtelijk te bestellen.

2. Alimentatie berekenen

Kan ook bij scheiden online voor €100 worden berekend, zo weet je direct waar je aan toe bent.

3. Woningontruiming

Heb je je woning verkocht en wil je die snel ontruimt hebben zonder al te veel zorgen, dan ben je bij de Woningontruiming Centrale aan het goede adres. Binnen een dag is heel je huis leeg! Klik hier om door te gaan naar de website, ze opereren in het hele land.

4. Inboedel op laten kopen

Mooie is dat bij de Woningontruiming Centrale in combinatie met een ontruiming ook een dienst aanbieden om je inboedel op te kopen, zo kun je heel wat geld besparen! Meer informatie.

Voor informatie over wat je nog meer allemaal moet regelen tijdens een scheiding en de officiële scheidingchecklist kun je terecht op www.rechtwijzer.nl/uit-elkaar/samen-scheiden/ik-wil-scheiden-en-nu

Voor opslag mogelijkheden kun je bij een van onze partners terecht, we zijn verspreid door het land