5 redenen waarom je nu naar Eindhoven moet verhuizen!

Reacties zijn gesloten

1. Internationaal bedrijfsleven met veel startups en toptalenten

Eindhoven fietstunnel
Met zijn vele internationale bedrijven is Eindhoven een broedlocatie van toptalent in de regio. De stad wordt geroemd voor voor zijn vele hightech innovatie en hardware design. Veel talenten kiezen dan ook Eindhoven als relocation om zichzelf te ontplooien en verder te ontwikkelen. Plekken waar zij elkaar ontmoeten:
  • HightechXL – Incubator programma
  • Lumo Labs – 2 jarig incubator programma
  • Sudententeams – Onder leiding van de Technische universiteit
  • etc.

2. PSV Eindhoven

Eindhoven is een voetbalstad. En de huidige (2018) landskampioen. Voetbal leeft in Eindhoven en daar zijn ze maar al te blij dat de schaal niet in Amsterdam staat!

3. Eindhoven is relatief gezien niet erg toeristisch

Vergeleken met andere landen is Eindhoven nog niet beladen met mensen die op elke hoek van de straat hasj roken of naar de hoeren willen. De stad heeft een idyllisch karakter met wisselende architectuur, van heel modern naar historische gebouwen die een geschiedenis te vertellen hebben.

4. Topactiviteiten door het hele jaar heen

Met zijn vele musea, bezienswaardigheden en monumenten is er voor ieder van alles te doen op cultuurhistorisch gebied. Wij raden je de volgende plekken zeker aan indien je naar Eindhoven gaat verhuizen (of natuurlijk gewoon een bezoekje brengt)
  1. Bottle Distillary – Bereid op ambachtelijke wijze: bierbrand, gin, wodka en likeuren proeven!
  2. TIP voor de autoliefhebber: DAF museum – Geschiedenis van het Van Doorne’s Automobiel Fabriek
  3. Sint Catharina Kerk – Een bijzonder gebouw van zowel de buiten- als de binnenkant

5. Carnaval!

Yes Carnaval is een ding in Eindhoven, als je van een feestje houdt ben je daarvoor zeker aan het goede adres. TIP: Zorg er wel voor dat je verkleed gaat ;). Een kleine impressie